"Service with a smile all to your delight"

"Ready to get the party started!"


Als evenementen coördinator ben ik het aanspreekpunt voor de familie, vrienden, leveranciers en de overige gasten op julie speciale dag!
Verder zorgen wij ervoor dat elk aspect volgens de gemaakte planning verloopt en dat iedereen op de juiste tijd, plek zit of staat. Alle steun en toeverlaat komt voor onze rekening. Familie en vrienden hoeven niks te doen, die kunnen dan ook zorgeloos mee genieten van jullie feest of bruiloft.

 

Onze diensten passen wij naar jullie wensen geheel aan. Stijl en persoonlijkheid voor elk gewenste service. Wij organiseren, adviseren, ontwerpen, coördineren en plannen elk detail van jullie feest, type bruiloft naar keuze, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen nog in de komende periode voor jullie grote dag. Jullie feest,  bruiloft regelen of begeleiden wij ook tot in de puntjes. Na een vrijblijvend kennismaking worden alle wensen meegenomen, vervolgens creëren wij jouw unieke "wedding look-book"  na een laatste check-up, stellen wij een offerte op en gaan op zoek naar de mooiste feestlocaties en de geschikte leveranciers om jullie dag zo mooi en onvergetelijk mogelijk te maken! 

 

Het draaiboek maken of de styling bedenken? Ook daarin ont-zorgen wij. Graag plannen wij vooraf een gedetailleerde meeting over jullie ideeën, angsten, wat wel mag en wat niet gewenst is. Elk aspect die geregeld moet worden, gaan wij dan ook daadwerkelijk regelen en een terugkoppeling tussendoor. Vanaf onze eerste kennismaking hanteren wij een discretie beleid met name op het afgesproken budget, persoonsgegevens en andere privé zaken. Een geheimhouding verklaring is hierbij dan ook van toepassing.

 

Naarmate jullie feestdag dichterbij komt stemmen wij nogmaals af met alle betrokkenen, leveranciers uiteraard ook met jullie en kunnen alle last-minute wensen nog worden toegepast. Twee weken voor jullie trouw of feestdatum, bespreek ik het draaiboek nogmaals met alle betrokkenen goed door en sturen wij de exemplaren op. Betrokkenheid, transparantie en discretie zijn dan ook onze waarden waar wij voor instaan.

Genoeg over ons....keuze gemaakt?...LETS DO THIS!!