Blush & Colours is gespecialiseerd in het aankleden van evenementen en overige gelegenheden .

Gecertificeerd allround-evenementenplanner, actief sinds 2017 en  bekend met de do's en dont's als party en weddingstyliste te Amsterdam. Mooi en stijlvol aankleden is mijn passie!

Mijn inspiratie haal ik uit de dagen aan het begin van de voorbereidingen. Mijn creatieve visie laat ik graag weer terugkomen in mijn decoraties .

*Bonus pakket: Ik ben ook inzetbaar als dag-coördinator voor je op feestje!

 

Werkwijze; 

Vanaf onze eerste kennismaking hanteren wij een discretie beleid met name op het afgesproken budget, persoonsgegevens en andere privé zaken. Een geheimhouding verklaring is hierbij dan ook van toepassing.

De diensten worden geheel naar jullie wensen afgestemd.  Daarbij organiseer, adviseer, ontwerp, coördineer en plan ik elk detail van jullie feest, type bruiloft naar keuze. Kortom een zorgeloos uitkijken naar voorbereidingen  in de komende periode  naar jullie grote dag toe. Na een vrijblijvend kennismaking worden alle wensen meegenomen en ik ga aan de slag met jullie unieke "wedding of party look-book" . Na een laatste check-up, wordt een offerte opgesteld en ga ik samen met jullie op zoek naar de mooiste feest locaties en de geschikte leveranciers om jullie dag mooi en onvergetelijk te maken! 

Naarmate jullie feestdag nadert stemmen ik nogmaals met alle betrokkenen, leveranciers  af, uiteraard kunnen dan alle last-minute wensen nog worden toegepast. Twee weken voor jullie trouw of feestdatum, bespreek ik het draaiboek nogmaals met alle betrokkenen goed door en worden de exemplaren opgestuurd.

Betrokkenheid, transparantie en discretie zijn dan ook de bedrijfsvoorwaarden waar ernaar gestreefd wordt. Genoeg over ons.....keuze al gemaakt? THE AIM IS ..TO GIVE YOU THE BEST EXPERIENCE POSSIBLE !

 

Hebben jullie al een stijl of thema in gedachte? maak een afspraak met ons en bespreek je all -in pakket.


KvK nummer: 71104046