Blush & Colours is gespecialiseerd in Wedding Styling, Parties en Events decoraties.

Werkwijze: Alles-in-één, en wij communiceren vanuit één aanspreekpunt. Wij leveren niet alleen de decoraties aan, wij zorgen ook voor een goede samenwerking met de daarvoor gekozen leveranciers en dat onze klanten op de dag alles naar wens aangeleverd krijgen.

Ter kennismaking plan ik graag een 1e consult, tevens intake in  om te kijken hoe wij jullie hiermee van dienst kunnen zijn en als het namelijk ook goed klikt!. Na dit gesprek ga ik meteen aan de slag met een visuele presentatie (mood-board) gebaseerd op jullie dag. De kleuren, aankleding, stijl en themakeuze worden daarin beeld gebracht. Bij een 2e consult gaan wij over naar de planning en gaan wij ook een kijkje nemen op locatie.

Nadat de keuze van het type pakket is gemaakt en akkoord op de offerte is gegeven nemen wij het dan helemaal van jullie over. So just relax and WE will take it from here!

Jullie wensen staan bij ons centraal en daar helpen wij je graag bij, dit doe ik samen met mijn samengestelde team en passende leveranciers. Wij streven naar originaliteit, creativiteit, sfeer en gezelligheid om die  dag nog mooier te maken.

WE AIM TO GIVE YOU THE BEST EXPERIENCE !

Hebben jullie al een stijl of thema in gedachte? maak een afspraak met ons en bespreek je pakket keuze:


KvK nummer: 71104046

 

Ik ben Claudine Morsen, gecertificeerd

allround-evenementenplanner, sinds 2017 ben ook zelf in het huwelijksbootje gestapt en uit eigen ervaring,  bekend met alle do's en dont's !.

Coördineren en organiseren is mijn passie. inspiratie haal ik uit de dagen van voorbereidingen, waar ik zelf met alle genoegen naar het gewenste resultaat uit kijk.

Mijn styling talenten zijn mij dan ook heel goed aangelegd en ik laat dit graag weer terugkomen in mijn decoraties voor bruiloften en andere gewenste evenementen.

"Life is to be Celebrated!"