Blush & Colours is gespecialiseerd in Wedding Styling en  Evenementen decoraties.

Gecertificeerd allround-evenementenplanner, actief sinds 2017 en  bekend met de do's en dont's als partystyliste en weddingplanner te Amsterdam.

Styling en planning is mijn passie en mijn inspiratie haal ik uit de dagen van de voorbereidingen. Mijn creatieve visie laat ik graag weer terugkomen in mijn decoraties voor bruiloften en andere gewenste evenementen.

Werkwijze; 

Vanaf onze eerste kennismaking hanteren wij een discretie beleid met name op het afgesproken budget, persoonsgegevens en andere privé zaken. Een geheimhouding verklaring is hierbij dan ook van toepassing.

 

Onze diensten passen wij geheel naar jullie wensen aan.  Wij organiseren, adviseren, ontwerpen, coördineren en plannen elk detail van jullie feest, type bruiloft naar keuze, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de voorbereidingen nog in de komende periode voor jullie grote dag. Jullie feest,  bruiloft regelen of begeleiden wij ook tot in de puntjes. Na een vrijblijvend kennismaking worden alle wensen meegenomen en creëren wij voor jouw een unieke "wedding of party look-book" . Na een laatste check-up, stellen wij een offerte op en gaan op zoek naar de mooiste feestlocaties en de geschikte leveranciers om jullie dag mooi en onvergetelijk te maken! 

 

Naarmate jullie feestdag nadert stemmen wij nogmaals met alle betrokkenen, leveranciers  af, uiteraard ook met jullie en kunnen alle last-minute wensen nog worden toegepast. Twee weken voor jullie trouw of feestdatum, bespreek ik het draaiboek nogmaals met alle betrokkenen goed door en sturen wij de exemplaren op. Betrokkenheid, transparantie en discretie zijn dan ook onze bedrijfsvoorwaarden waar wij naar streven.

Genoeg over ons.....keuze gemaakt? WE AIM TO GIVE YOU THE BEST EXPERIENCE !

 

Hebben jullie al een stijl of thema in gedachte? maak een afspraak met ons en bespreek je all -in pakket.


KvK nummer: 71104046